Ajánló Könyvajánló

Dream Baby Blog – Melinda Bald – Bűnös karácsony

Dream Baby Blog – Melinda Bald – Bűnös karácsony

Melinda Bald is készült nekünk az ünnepekre egy novellával, azonban ez nem kifejezetten az a darab, ami mámoros karácsonyi hangulatba varázsol bennünket. Ez a történet egy kemény és sötét sztorit mesél el arról, hogy a szeretet ünnepe nem mindig a békességről vagy az ajándékokról szól.

A borító tökéletesen fedi a novella tartalmát. Szexuális, de sötét dolgokkal teli. Egyedül a borító alján lévő hópihék próbálják vidám, ünnepi irányba irányítani a történetet, de annyira nem sikerült nekik a tartalom tükrében. A cím betűtípusa visít arról, hogy itt nem egy kedves olvasnivaló következik. Amit a kis alszöveg szintén erősíteni próbál. Szóval összegezhetek azzal, hogy Melinda Bald alaposan tájékoztat mindenkit, hogy itt bizony nem fog zsákbamacskát árulni. Vagyis, aki egy kicsit sem szereti a durva, véres olvasmányokat, az inkább ne is tegyen próbát az olvasásával, mert biztos, hogy nem fog tetszeni neki.

A novella három fejezetből áll, amit három különböző szereplő oszt fel egymás között, név szerint Anastázia, Thomas és Robert. Mindannyian betekintést engednek az életükbe a saját részük alatt, és hamar kiderül, hogy mindhármuknak van olyan oldala, amit titkolni szeretnének. A törtnet akkor kezd el bonyolódni, amikor a szereplők ilyen-olyan módon belépnek a másik életébe. A finálé elég drámai és erőszakos, de maga a történet többi pontján is megjelenik ez a kombináció. Mivel Melinda Bald, így az erotika is nagy szerepet kap a művben, ám ezúttal az írónő egy olyan oldalát csillogtatja meg ezen a zsáneren belül, amit biztosan senki sem gondolt volna róla.

Dream Baby

A novellát itt tudjátok beszerezni: Book Dreams Kiadó 

Vélemény, hozzászólás?