Ajánló Könyvajánló

Dream Baby Blog – Melinda Bald – Engedd el – mÁMORtánc II.

Melinda Bald – Engedd el – mÁMORtánc II.

“Az Engedd el „egy újabb szédítő utazás, ami forró pillanatokat ígér.” – Virgin Bergh.

Melinda Bald erotikus regénysorozatának második része, jóval összetettebb és még több rejtélyt hozott el az olvasóknak, az pedig, hogy a befejező kötet mit tartogat majd a számunkra, az még nagyobb misztikum lesz.

Már az első könyvnél is megállapítottam, hogy az én kategorizálom szerint, az egész sorozat, nem csak az erotikus-romantikus zsánerben helyezkedik el. Bár végig remekül palástolva van, ez a történet igenis egy kicsit belemerül a fantasy vonulatába is. Ugyanakkor mégsem mondanám teljesen annak, hiszen szinte csak egy morzsányi fedezhető fel a történetben, de ez a morzsa mégis annyira jelentős, hogy megpiszkálja az ember gondolkodását és hozzáállását az egész történethez.

A borító remekül passzol a történet első darabjához. Lágy, erotikus kisugárzású, ami utal arra, hogy a sztoriban bőven kapunk majd ilyen forró pillanatokat. Jó választásnak tűnik a lilás árnyalat. A képen szereplő páros pedig jól idézi a két főszereplőt. A cím izgalmasan domináns helyen van, a betűtípus kiválasztása pedig szintén jól sikerült. Megint kicsit rejtélyes hatása van, hiszen számomra két dologra is utalhatott. Egyfelől Lis viszonylatában, ugyanakkor vonatkozhat akár Damien-re is – főleg ismerve a második könyv végét.

Ami a történetet illeti, pont ott veszi fel a fonalat, ahol az előző elengedte azt. Lis úgy tűnik, visszatér a normális életéhez, és ebbe ő próbál száz százalékosan beletörődni, annak ellenére, hogy a hiányérzet egy pillanatra sem engedi el a kezét. Talán már éppen el is fogadta volna régi-új sorsát, erre újra a csodálatos szigeten találja magát Damien társaságában. Mivel Lisnek rengeteg kérdése van, a mindig rejtélyes Damien, most kénytelen elég sok mindent tisztázni magával és főleg az események alakulásával kapcsolatban.

A történetben sok új szereplő bukkan fel, akik leginkább tovább bonyolítják a szálakat, arról nem is beszélve, hogy sokszor egész határozott éket próbálnak ütni Lis és Damien közé. Sok érzelem, dráma és szenvedély kergeti egymást a történetben, amelynek befejezéséről csak tippjeim lennének.

Egy biztos, hogy még bárhogyan befejeződhet Lis kissé hullámvasutazásra emlékeztető utazása, mert abban egészen biztos vagyok, hogy Melinda Bald egy kicsit sem fogja megkönnyíteni a lány életét.

Dream Baby

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, itt tudjátok beszerezni: Book Dreams Kiadó 

 

Az életem végérvényesen visszatért a régi kerékvágásba.
A mai napig azon gondolkodom, hogy ennek örülnöm kellene, vagy szomorkodni miatta.

Hiányoznak a szigeten átélt mámoros pillanatok, a kalandok, Damien közelsége. Talán sosem látom őt többé.
Az élet elém sodorja Dylent, aki mellett az elmúlt időszak történései kezdenek a feledés homályába veszni.

Aztán egy reggel hirtelen minden megváltozik, ami események egész sorát indítja el, és feje tetejére állítja az egész eddigi életem.

Féktelen szenvedély – Vágy – Kaland

Mindent elsöprő vágyakozás, ami észrevétlenül alakul át valami teljesen mássá.
Érzések, amik elvakítják a józan ítélőképességet.
Egy utazás, ami után már semmi sem lesz a régi.

Vélemény, hozzászólás?