Ajánló Könyvajánló

Dream Baby Blog – Susannah Skiethen – Rád találtam

Susannah Skiethen – Rád találtam

A Rád találtam egy kedves kis novella, amely tökéletesen megkoronázza Susannah Skiethen Együtt veled sorozatát, egyúttal le is zárja a főszereplők életét.

A borító tökéletesen illik a másik két könyvhöz, le sem tagadhatnák, hogy egy közös széria részei. A naplemente, a tenger és a szerelmes pár sziluettje mondhatjuk, hogy olyan védjegy ezen a sorozaton, hogy már a látvány is elég hozzá, hogy tudjuk, melyik írónőhöz is tartozik. A címválasztás tökéletes, hiszen pontosan lefedi mindazt, amiről ez a rövid kiegészítés szólni fog.

Nehéz igazából írni erről a novelláról úgy, hogy ne említsek semmilyen spoilert a leírásomban. Viszont, aki egy kicsit is otthonosan mozog az ilyen romantikus zsánerben, az talán magától is kitalálja, hogy mit talál azon a néhány lapon, amik végleg lezárják a sorozatot.

A történet kedvelői biztos jószívvel veszik majd a kezükbe, hogy még egy kicsit találkozzanak Hope-pal, Willel és a többiekkel. A novella úgy van kialakítva, hogy egyszerre veszi elő a Hogyan tovább és a Második esély főszereplő párosát, osztott leírás részeként. Talán fogalmazhatok úgy is, hogy két novellát kapunk egyben.

Lehetséges, hogy mindkét lezárás elfért volna a saját könyvében is, de szerintem így külön is nagyon jól tud működni.

Dream Baby

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, itt tudjátok beszerezni: Book Dreams Kiadó 

A mesékben sem minden olyan egyszerű. Ha találkozol is a hercegeddel, a sors biztosan az utatokba gördít néhány jól megtermett akadályt,

amelyek leküzdése bizony nem mindig könnyű, mégis, ha együtt vívtok meg a problémákkal, a végén boldogan élhettek, amíg meg nem…

Vélemény, hozzászólás?