Ajánló Könyvajánló

Heniko Sakka élménybeszámoló – Virgin Bergh: Fckin July

Fckin July élménybeszámoló

 

Egy történet, ami egyszerre keserű és édes. Összességében egy kedves történet, ami magában rejtegeti a fájdalom és a mély érzések kavalkádját is. Kicsit tündérmesés, de azért nem rugaszkodik el annyira a valóságtól.

Benjamen egy érdekes és logikus karakter, aki már több sebet is szerzett fiatal kora ellenére. A családon belüli pozíciója, az állandó megfelelési kényszer, hogy a múltban szerzett nagy szerelmi csalódásról ne is beszéljünk. Tipikus férfi, aki bár tökéletesnek akar látszani, olyannak, aki sosem engedi ki az irányítást a kezéből, de a színfalak mögött mégis csak egy olyan srác, aki valójában az igazi boldogságot keresi. – Még ha nem is meri bevallani magának.

July egy tüneményes kisegérnek látszó lány, azonban hamar kiderül, hogy ő olyan, mint az a virág, ami a nap fényétől kinyitja a bimbóját és csak gyönyörködtet. Tetszett a vidámsága a humora és a figyelmessége, valamint az, hogy az első akadály láttán, nem rohant el sikítva Benjamen elől. Imádtam, hogy nem volt az a csaj, aki egyből összeesküvéseket gyárt, hanem hitt annak a férfinak, akit szeretett. Általában nem kedvelem a gyorsan kibontakozó románcokat, de nekik még ezt is megbocsátottam!

A mellékszereplő családtagok nagyon édesek, a nyaralói jelenetek igazán bájosak voltak. Lucas nagyon rejtélyes karakter, szóval nagyon várom a saját történetét. Jamie meg baromi cuki. Nagyon bírtam a humorát.

Ez a történet nagyon más volt, mint a Lázadás 2.0, de szerintem pont ezért nagyon jó is! Több volt a humor és számomra mélyebbek voltak az emberi kapcsolatok is! Köszi a lehetőséget!

Heniko Sakka

Várható megjelenés: Június 17. 

 

Benjamen Beau Prescott egy jól menő építkezési vállalat tulajdonosa, fiatal, független, jóképű és menekül a múltja elől. Valaki egyszer már összetörte a szívét, azóta nehezen avat a bizalmába másokat. Lelke mélyén ugyanaz a meg nem értett fiú maradt, aki a gimnáziumi évek alatt maketteket épített, és ki akart tűnni bátyja árnyékából. Ennek megfelelően ideje nagy részét saját önmaga által meghatározott szabályrendszerében, és édesanyja nipp gyűjtő szenvedélyétől mentesen tölti. Aztán egy hétfői nap megpillantja Őt, és az a találkozás mindent megváltoztat. Mintha egy új esélyt kapott volna a boldogságra.
„ Egész életében első helyet élvezett a bizonyítási vágy, amelynek hátterét csak egy középső gyerek érthette meg, majd az egyetemről kikerülve a folyamatos munka, feljebbjutásért vívott harc tette ki minden gondolatát. Most azonban a légkondicionáló dacára újra elöntötte testét a forróság. Sőt, olyan érzés fogta el, mintha rajtakapták volna. Mély levegőt vett, tekintetével újra körbepásztázta a termet. Mintha valami elkerülte volna a figyelmét. Izmaira rátelepedett a várakozás súlya. Azt hitte, egyedül van a szalonban, azonban a következő pillanatban csodálkozva tett előre pár lépést. A terem végén kialakított, hatalmas recepciós pult mögött egy lány ült. Eddig hogy nem vette észre? (…) A következő másodpercben aztán a napfény cinkosan megvillant a mellére tűzött, aranyozott névtábláján, ahol kanyargós betűkkel a neve állt:
July.
„Oh, te kibaszott Július!”

Vélemény, hozzászólás?