PÁLYÁZAT

Van egy elkészült kéziratod? Túl rögös az út a kiadáshoz? Ha mindig is arról álmodtál, hogy saját könyved kézzel fogható legyen, vagy a boltok polcain láthasd viszont, most itt a nagy lehetőség!
Legyél TE a Muselière és a Book Dreams álomírója! 😍
JELENTKEZZ❗️
1. A jelen szabályzat vonatkozik a DREAMWRITER című pályázatra.
A pályázók köre:
A pályázaton részt vehet minden olyan természetes személy, aki a pályázat kiírásának időpontjában már betöltötte 18. életévét, és Magyarországi lakóhellyel rendelkezik.
A felhívásra egy pályázó maximum 1 regénnyel nevezhet.
Pályázni csak egyénileg, saját szellemi alkotásokkal lehetséges. Az a pályázó, aki más szellemi alkotását a sajátjaként feltüntetve nyújtja be, korlátlanul felel minden ebből származó joghátrányért, a Szervező a pályázó – a szerzői jogosultságaira vonatkozó – nyilatkozatának valóságtartalmát nem vizsgálja, kivéve a döntőbe jutott művet.
Mindenfajta felmerült probléma a pályázó azonnali kizárását vonja maga után!
A pályázatban való részvétel önkéntes és ingyenes.
Mit várunk?
👉Minimum 300 ezer, maximum 500 ezer karakterű regényeket.
👉Times New Roman betűtípus, 12-es betűmérettel írott, 1,5-ös sortávolságú, A4-es méretű. Hanyagolva mindenfajta díszítést.
👉Nyelvhelyesség és stílus: Igényes, választékos, közérthető. Helyesírásilag megfelel a magyar helyesírási szabályoknak.
A pályázatok benyújtásának módja:
👉A pályázatra kizárólag online kezirat@bookdreamskiado.hu lehet jelentkezni, jeligével, írói név megadásával, kapcsolattartási adatokkal, e-mail cím megadásával, a pályamunka és szinopszis feltöltésével.
👉A pályázatok a pályázó által megadott jeligével és/vagy írói névvel kerülnek a Muselière Alkotói Csoport olvasói elé. https://www.facebook.com/museliere.alkotoi.csoport illetve a
👉A pályázó a pályázat időtartama alatt bármikor jogosult pályázatát visszavonni, illetve igényelni a megadott adatainak törlését. Az adatok törlését úgy kell tekinteni, hogy a pályázó a pályázatban való részvételi szándékát írásban visszavonja.
Határidők:
Pályázatok beküldési határideje: 2022. november 30. éjfél.
Pályázatok feldolgozásának, megfelelőségének, elbírálásának időtartama: 2023. január 31. napjától az Eredményhirdetés napjáig.
Eredményhirdetés: 2023. március 1-én.
Az elbírálás menete:
Két körben:
👉Első körben:
A Book Dreams Kiadó és a Muselière Alkotó Csoport előszűri azokat a regényeket, amelyeket helyesírásilag, dramaturgiailag megfelelőnek ítél.
👉Második körben:
A beadott, megfelelőnek ítélt pályaművek első fejezetét vagy más tagolás esetén a regény első 10.000 leütését a Book Dreams Kiadó Facebook oldalán, illetőleg a Muselière Alkotói Csoport weboldalán tesszük közzé. A pályaművek elbírálása során a közönség illetve a Museliére és a Book Dreams szerkesztői által legjobbnak ítélt regény kerül kiválasztásra és kiadásra 2023 év folyamán.
☝️Figyelemmel arra, hogy a Szervező célja a pályaművekkel a hagyományos illetve ebook könyvkiadás, a pályázatra történő jelentkezéssel a pályázó a megküldött pályaművére vonatkozóan a Szervező számára korlátozástól mentes, kizárólagos felhasználási jogot enged. A felhasználási jog kiterjed a pályamű digitális és nem digitális, korlátlan példányszámú többszörözésére, megjelenítésére, publikálására is. A pályázó az alkotás benyújtásával átengedi a Szervező részére történő felhasználási jogokat.
Azon pályázatok, amelyek nem jutottak tovább, a pályázat lejárta után, nem használunk fel tovább.
🪙Díjazás:🪙
A Szervező nem díjazza a pályamunkát külön pénzjutalommal!
A szerencsés nyertes nyereménye a megjelenés. A nyertes regényt a Book Dreams Kiadó országos terjesztésre bocsátja min. 100 példányszámban.
A nyertes regényt a szerzővel együttműködve szerkesztjük, tördeljük, és tervezzük meg a borítót is.
Kizárás:
Szervező jogosult bármely pályázót a pályázatból kizárni, különösen, ha a pályázatra benyújtott regény a terjedelmi korlátoknak nem felel meg, a pályázat határidőre nem érkezett meg, a pályázat hiányos, a pályázati felhívásban foglalt részvételi feltételek megszegésének gyanúja merül fel, vagy ha valamely pályázó a pályázat lefolyását, a nyertes regény kiválasztását, lájkgyűjtésre való buzdítását, a tiszta versenyt bármilyen módon manipulálja.