Trend

Téli köröm-öröm

Javában tombol a tél, viszont hóból idén még nem láttunk túl sokat, legalábbis a természetben nem. Azonban van módja annak, hogy egy kis hóesést varázso-ljunk a mindennapjainkba, méghozzá körmeink segítségével.

A téli körömminták terén szabadjára engedhetjük a fantáziánkat. Nem muszáj, hogy kizárólag a karácsonyi hangulatunk határozza meg manikűrünket, de engedhetjük, hogy megihlessen minket. Az ünnepek közeledtével általában a piros szín túlsúlyba kerül a kézápolás világában. Amennyiben nem igazán vagyunk piros pártiak, vagy az év többi részében már bőven elegünk volt ebből a színből, akkor nézzünk körül a szürke, a kék és a zöld tónusok között, de a rózsaszín is megfontolandó ötlet. A hölgyek szerencséjére bőven van lehetőség választani a szebbnél szebb árnyalatok közül.

Minták területén nézelődve a hatalmas választék nehéz döntés elé állíthat minket.
Ha nem szeretnénk kizárólag karácsonyra orientált motívumot festetni, akkor
válasszunk olyat, amely az ünnepek után sem veszíti el aktualitását. Karácsonyfa
helyett például a csillag, hópihe és kesztyű minták szerencsés opciónak bizonyul-hatnak, ha nem tudjuk közvetlenül karácsony után megcsináltatni manikűrünket.

A téli szezonban alapvetően a hidegebb hatás érvényesítésére törekszünk, mely
könnyedén elérhető például króm effektus alkalmazásával, amelyet bátran
ötvözhetünk bármely színárnyalattal, a végeredmény biztosan egyedi és pompás
lesz. Nagy kedvenc ebben az évszakban a pulcsi minta, amellyel igazán trendi stílust érhetünk el. Ne felejtsük el a csillogást. Az évnek ebben a szakaszában szinte kihagyhatatlan, hogy körmeink ragyogjanak. Valóságos csodák készül-hetnek géllakkozott vagy zselés körmeinken, melyekkel megjelenésünket határozottan stílusossá és elragadóvá varázsolhatjuk.

Képek: Magnolia Design Köröm Stúdió

Susannah Skiethen

Vélemény, hozzászólás?