Ajánló Könyvajánló

Dream Baby Blog – Emy Dust – Újév veled

Emy Dust – Újév veled

Poppy kalandjai az Újév veled című novellában folytatódnak. Ahogy azt a címből sejteni lehet, ezúttal a főhősnő életébe újévkor csatlakozunk majd be, ami szokás szerint nem lesz egy unalmas sétagalopp.

A borító szerencsére maradt ezen az édes grafikus vonalon, ami már az elsőnél is annyira tetszett. Az elsőhöz képest azt érzem, hogy ez egy fokkal minimálabb hangulatú lett. Az ábrázolás annyiból lep meg, hogy Poppyt én nem képzeltem ennyire „trendi” lánynak, mint aki megjelenik a borítón, de az összkép ettől függetlenül nagyon tetszik.

Az első rész alapján meg mertem volna esküdni, hogy a Hankes száll fog itt kibontakozni, ám egy csavarral váratlan irányba haladt tovább a történet. Ismerve Poppy személyiséget, sejtettem, hogy az Újév megélése is egy újabb nyűgnek tűnik majd a számára, és nem is tévedtem ezzel sokat.

Az írói stílus marad ugyanolyan olvasmányos és humoros, mint amilyen az elsőnél volt. Biztosan ezért is végeztem vele gyorsan, nem csak azért mert nem olyan hosszú a novella. Végig fenntartotta a figyelmem és eszembe sem jutott, hogy félreteszem a történetet. Tetszettek a humoros jelenetek és hamar megkedveltem az új szereplőket is. Azonban nincs mit tenni, de közülük Pulcsi lett a kedvencem! Annyira ötletes volt még a neve is. Imádtam! Az éjféli jeleneten a drámaisága ellenére felnevettem. Baromi kreatív ötlet volt és jó pillanatban volt ellőve. Az eddigiek alapján nagyon bízom benne, hogy Emy Dust hosszan fogja írni ezt a novellát, mert imádom az itt olvasott stílusát!

Dream Baby

A novellát itt tudjátok beszerezni: Book Dreams Kiadó

Vélemény, hozzászólás?