Ajánló Könyvajánló

Dream Baby Blog – Emy Dust – Téged karácsonyra

Emy Dust – Téged karácsonyra

Poppy Brown története egy olyan sztori, ami bármelyik hétköznapi család egyik ünnepi története is lehetne. Emy Dust új karácsonyi novellasorozatának első kötete a Téged karácsonyra egy nagyon kedves kis történet, ami garantáltan téged is ünnepi hangulataba hoz.

A novella borítója szerintem nagyon helyes. Az írónőtől azt hiszem, még nem láttam ilyen grafikus megoldást a már meglévő munkáin, de szerintem ez a világ is nagyon passzol hozzá. 100%-osan hozza a karácsonyi hatást és érzésvilágot, arról nem is beszélve, hogy akár egy film plakátjaként is nagyon működni tudna. Minden tetszik rajta!

A történet főszereplője egy Poppy nevű fiatal lány, aki próbálja megfelelően élni felnőtt, önálló életét. Bár nincs kimondottan rossz viszonyban a családjával, mégis kissé nehezére esik a haza látogatás. Sokszor macerálják azzal, hogy szingli és ez bizony idén sem lett másképpen.

A történet annyira valóságosnak hat, hogy szinte végig moziztam az olvasást. Annyira előttem volt minden történés, jelenet vagy mozzanat. Tetszett, hogy a novella rövidsége ellenére egész jól kibontakozott néhány karakter személyisége. A humor jól megbújt az oldalak között és tényleg nagyon jól szórakoztam az olvasás közben. Szerintem eddig ez volt a kedvenc karácsonyi történetem, amit eddig olvastam.

Ajánlom ezt a novellát így karácsony előtt, mert annyira jelen van benne minden, ami egy tipikus család ünnepi készülődésit mutatja be. A ház díszítése, a vacsorai fogások elkészítése, a vendégvárás, ajándékbontás, no meg a szokásos kis mini katasztrófák. Kíváncsian várom a sorozat második részét!

Dream Baby

A novellát itt tudjátok beszerezni: Book Dreams Kiadó 

Vélemény, hozzászólás?